Lastmilesolutions
Image default
Groothandel

Kies uit prachtige Italiaanse tegels voor de tegelvloer in uw keuken

Wilt u prachtige Italiaanse tegels kopen om de tegelvloer van uw keuken een upgrade te geven? En bent u op zoek naar een zeer ervaren tegelspecialist welke u van gedegen advies kan voorzien? Bij Intertegel in Dordrecht vindt u een ruime collectie met vloer-, wand- en badkamertegels. De specialist biedt de mooiste tegels aan van professionele kwaliteit van diverse topmerken. Denkt u hier aan tegels van gerenommeerde merken, zoals Imola, Lea en Kronos. Ontdek wat de tegelspecialist voor u kan betekenen!

Ontdek een ruim assortiment aan Italiaanse tegels

Intertegel beschikt over een ruim en gevarieerd assortiment met wel 100 verschillende soorten tegels: van mooie Italiaanse keramische tegels tot nieuwe houtstructuurtegels. De perfecte tegels voor de tegelvloer in uw keuken zijn binnen handbereik! U kiest uit diverse soorten, maten, stijlen, materialen en kleuren. Weet u precies wat voor soort tegels u zoekt of twijfelt u nog over uw koopkeuze? In de showroom, gevestigd in Dordrecht, voorziet een ervaren medewerker u graag van deskundig advies, zodat u de juiste keuze kunt maken. Heeft u nog nooit zelf een nieuwe tegelvloer gezet, dan kan het bovendien verstandig zijn deze te laten plaatsen door een ervaren tegelzetter van Intertegel. Deze beschikt over de juiste kennis en professionele materialen om uw tegels zo goed mogelijk te kunnen plaatsen.

Bezoek de showroom in Dordrecht

Zij uw ogen gevallen op mooie Italiaanse tegels voor de nieuwe tegelvloer in uw keuken? Vraag dan direct een offerte aan en bestel de tegels direct! Uw bestelling wordt vervolgens binnen een kort tijdsbestek bij u thuisbezorgd. Niet alleen als u in Dordrecht woon, maar ook als u woonachtig bent in de nabije omgeving, zoals Rotterdam en Zwijndrecht, wordt u ontzorgd op het gebied van de levering. Bezoek de showroom in Dordrecht en bestel de tegels van uw dromen! Wanneer geeft u uw vloer een opknapbeurt?

https://intertegel.nl/