Laat nu je eigen roll up banner bedrukken!

Een roll up banner is een vorm van promotie waarmee je zeker de aandacht trekt! Wanneer je op een beurs staat, of bijvoorbeeld een presentatie moet geven kan een roll up banner zeker een originele manier zijn om de aandacht te trekken en vast te houden. Zeker wanneer je een roll up banner hebt waar je je eigen tekst en/of afbeelding op hebt laten afdrukken. Wanneer je bijvoorbeeld het logo van je bedrijf en de slagzin op de rollup banner laat afdrukken, zal dit zeker weten aandacht trekken!

Banner laten drukken

Wanneer je een roll up banner wil bestellen zijn er een aantal keuzes die je vooraf moet maken. Denk hierbij voornamelijk aan keuzes die invloed hebben op de uiterlijke kenmerken van de rollup banner.

Proces roll up banner bestellen

Allereerst maak je een keuze tussen het soort rollup banner dat je wil gaan bestellen. Wil je alleen een doek bestellen? Of ook het systeem erbij?
Vervolgens maak je de keuze uit het formaat. Hierbij zijn de verschillende formaten opgedeeld in de volgende maten: Small, Medium, Large, Extra Large, Extra extra large, tafelmodel A4 en Tafelmodel A3.
Wanneer je hieruit de juiste keuze hebt gemaakt, kun je kiezen uit het cassette systeem. Hierbij heb je de volgende opties: standaard systeem, premium systeem en luxe systeem.
Tot slot kun je ook nog gebruik maken van verlichting. Dit is bijvoorbeeld een ideale oplossing wanneer je de roll up banner gaat gebruiken in een donkere ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een discotheek of een sfeervol restaurant.

Is een roll up banner ook iets voor jou? Neem dan snel en kijkje op deze website. Hier vind je meer informatie over het bestellen van een roll up banner en tevens heb je hier ook gelijk de mogelijkheid om zelf een roll up banner te gaan bestellen! Dankzij de vele mogelijkheden en opties kun je je rollup banner zo samenstellen dat ie helemaal voldoet aan jou wensen.

<img src="http://www.deltacom.be/photos/n-ontwerp-van-banners-voor-study-in-flanders-2-260-1 like it.jpg” width=”560″ height=”231″ title=”Laat nu je eigen roll up banner bedrukken!” />

http://www.drukbedrijf.nl/presentatie/roll-banner/
Back to Top