Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Oma’s kast staat veilig in een opslagruimte in Utrecht

Uw (overtollige) meubilair en overige inboedel kunt u makkelijk in een opslagruimte in Utrecht opslaan. Vragen als: Waar moet ik oma’s kast neerzetten? De bank is te goed om weg te gooien maar te groot voor het nieuwe appartement, wat nu?, zijn voorgoed verleden tijd. Ook de grootte van de opslagruimte bepaalt u bij Opslagman geheel zelf. Ze hebben al ruimtes beschikbaar vanaf 3 m3 tot en met maar liefst 66 m3. En heeft u onverhoopt een ruimte gehuurd die bij nader inzien tóch te groot of te klein blijkt? Bij Opslagman is dat geen probleem, u ruilt kosteloos van opslagruimte. Als u uw meubels en overige inboedel wilt opslaan, zijn er een paar dingen om wat extra aandacht aan te geven.

Opslagruimte Utrecht, natuurlijk bij Opslagman

Het huren van een externe opslagruimte in Utrecht is vooral praktisch in die situaties waarin u geen vaste woning voor uw huishouden heeft. Bijvoorbeeld door een langer verblijf in het buitenland of voor een overgangsperiode bij verhuizing van een huurwoning naar een koopwoning bijvoorbeeld. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe baan gevonden in een gewilde stad als Utrecht, maar heeft u hier nog geen appartement gevonden? Dan is het zeker de moeite waard uw meubels een tijdelijk onderkomen te geven. Er zijn bedrijven die opslagruimte aanbieden, ze maken meestal gebruik van magazijnen, die zijn onderverdeeld in secties. Deze worden dan individueel verhuurd. Als u van deze dienst gebruik wilt maken, is het in uw eigen belang eerst kritisch naar de ruimtes te kijken. Let op de volgende punten: Het gebouw moet een schone, structureel intacte indruk maken, poorten en deuren moeten stabiel zijn. Opvallend vochtige lucht, sterke warmte of kou in de ruimtes spreekt de aanbieder tegen. Het gebouw moet worden bewaakt en gemakkelijk toegankelijk zijn dankzij ruime openingstijden. Het liefst voordat de werkdag begint en ruim nadat deze is geëindigd. Wanneer u uw meubels opbergt, is veiligheid natuurlijk noodzaak nummer één.

6 redenen waarmee Opslagman zich onderscheidt van andere aanbieders

Alle opslagruimtes zijn droog en verwarmd en bieden de klok rond beveiliging voor uw spullen. Uw eigen ruimte is de hele week toegankelijk. Oók op zaterdag en op zondag. U krijgt namelijk uw eigen toegangscode. U kunt geheel gratis gebruik maken van diverse interne vervoermiddelen. Een lift naar de hoger gelegen verdiepingen maken het u gemakkelijk om uw spullen te verhuizen. In tegenstelling tot andere aanbieders, heeft u bij Opslagman niet te maken met een opzegtermijn. Elke dag kunt u gratis het gebruik van uw opslagruimte opzeggen. Huurt u online? Dan ziet u direct de totaalprijs. Zonder addertjes onder het gras.