Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Roll up banner gebruiken als promotie middel

De roll up banner is een promotie middel die je niet al te vaak tegen komt. Iedereen is wel bekend met flyers, posters en spandoeken. Maar de rollup banner is nog niet voor iedereen even bekend. Dit is erg jammer, want een roll up banner is een ideaal promotiemiddel om informatie over te brengen bij bijvoorbeeld een publiek. Wanneer je bijvoorbeeld een presentatie moet geven, kan een rollup banner de aandacht trekken en tevens vasthouden. Het is vaak moeilijk om tijdens een presentatie promotiemateriaal mee te nemen, maar met een rollup banner heb je hier geen last van. Zoals de naam al zegt kun je een roll up banner als het ware ‘oprollen’ waardoor deze erg compact wordt. Hierdoor kun je hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen! Een roll up banner bestellen is zeker geen gek idee!

Uiterlijke kenmerken van een roll up banner

Een rollup banner bestaat uit 2 verschillende onderdelen: het systeem en de print. De print is het doek waarop je zelf een boodschap of bijvoorbeeld afbeelding kunt laten afdrukken.
De tweede stap waar je een keuze uit moet maken is het formaat. Je hebt hierbij de keuze uit een Small, Medium, Large, Extra Large, Extra Extra Large en 2 verschillende tafelmodellen. De tafelmodellen zijn verkrijgbar in de volgende maten: A4 en A3.
Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor de afmeting wordt het tijd om na te denken over de bedrukking en het materiaalsoort. Tot slot kun je ook nog een keuze maken uit verschillende cassette systemen wanneer je er voor kiest om een roll up banner te laten bedrukken en aan te schaffen in combinatie met een systeem. Je kunt hierbij kiezen uit een standaard systeem, een premium systeem en een luxe systeem. Wanneer je geen systeem nodig hebt is er natuurlijk ook nog de optie om niet van toepassing aan te klikken. Een eventuele optie is ook nog om verlichting bij te bestellen.

 

http://www.drukbedrijf.nl/presentatie/roll-banner/