Lastmilesolutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel de advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht in voor advies in Nijmegen

Bent u een ondernemer en bent u op zoek naar een ervaren, deskundige advocaat die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht en gevestigd is in de regio Nijmegen? Dan bent u bij Hijink Advocaten aan het juiste adres. Of u nu een beginnende of een ervaren zelfstandige bent: tijdens uw werk wilt u natuurlijk uw volle focus kunnen leggen op uw core business: ondernemen. Om dit mogelijk te maken, dient er een aantal zaken geregeld en overwogen te worden. Het is belangrijk om stil te staan bij eventuele hobbels en valkuilen waar u tegen aan kunt lopen. Om hiervan bewust te worden, biedt het inschakelen van een ervaren advocaat uitkomst.

Wat de advocaten voor u kunnen betekenen

Hijink Advocaten is een advocaat in Nijmegen met een specialisatie in ondernemingsrecht. Besluit u deze professionals in te schakelen, dan bent u ervan verzekerd dat u wordt voorzien van het beste advies, dat volledig is afgesteld op uw persoonlijke situatie en het bedrijf in kwestie. Het doel van de advocaat is om het leven voor u als ondernemer eenvoudiger te maken. Als zelfstandige dient u vaak contracten en overeenkomsten af te sluiten met externe partijen, zoals afnemers, leveranciers en klanten. Maar het komt ook wel eens voor dat u ongemerkt contracten afsluit. Om toekomstige problemen te voorkomen, is het van noodzakelijk belang om duidelijke en heldere afspraken op papier te hebben. Een advocaat uit Nijmegen, gespecialiseerd in ondernemingsrecht, biedt u het juiste advies en doet er alles aan om uw leven als ondernemer op juridisch gebied zo eenvoudig mogelijk te maken. De professionals van Hijink Advocaten denken graag met u mee wanneer het zaken betreft, zoals:

  • Arbeidsrecht (ontslag, arbeidscontract, in/uitlenen)
  • Incasso (debiteuren, cessie)
  • Contracten en voorwaarden
  • Vragen over zzp’er, BV of eenmanszaak
  • Onroerend goed (ver)huur of (ver)koop)
  • Verzekering en aansprakelijkheid

Ontvang persoonlijk advies

Heeft u behoefte aan advies op maat? En wilt u graag de hulp inschakelen van een advocaat in Nijmegen die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht? De professionals van Hijink Advocaten gaan graag met u in gesprek om te ontdekken wat zij voor u kunnen betekenen. Maak direct een afspraak voor een kennismaking.

https://www.advocaat-nijmegen.nl/