Lastmilesolutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verhoogde veiligheid met optimale toegangscontrole

Door een goede toegangscontrole te realiseren, verhoogt u de veiligheid in uw pand. Wanneer u deze controle wilt laten verbeteren of uitbreiden dan zoekt u een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Er mogen geen fouten in het systeem zitten en u wilt dat er niemand toegang heeft tot plekken waar ze niet mogen komen. Schakel dan de hulp in van dormakaba. Zij hebben een geintegreerde toegangscontrole waarmee u eenvoudig, snel en veilig toegangsautorisaties kunt toekennen in SAP. Het systeem dat zij bieden beschermt uw onderneming en voorziet uw werknemers van een eenvoudige toegangscontrole. Wilt u zekerheid? Dan kiest u voor de systemen van dormakaba.

Een uitgebreid systeem voor toegangscontrole

Bij dormakaba heeft u veel vrijheid wat betreft de toegangscontrole. U kunt het systeem laten indelen zoals u dat wilt. Denk daarbij aan het specificeren van dagen en tijden waarop bepaalde werknemers de ruimte kunnen betreden. Hoe u dat wilt doen, is ook aan u. Wilt u bijvoorbeeld gebruikmaken van badges? Of wilt u liever elektronische kaarten die gebonden zijn aan de identiteit van de betreffende werknemer? Of kiest u voor een persoonlijke sleutelcode? Wat uw wensen voor toegangscontrole ook zijn, dormakaba zorgt ervoor dat u een optimaal systeem heeft. Welke oplossing het beste voor u is, is afhankelijk van uw bedrijf. Laat de medewerkers van dit bedrijf u dan ook adviseren.

Nog meer voordelen van deze toegangscontrole

De toegangscontrole van dit bedrijf heeft veel voordelen. U kunt namelijk ook verschillende data vergaren. Denk daarbij aan de in- en uitchecktijden, zodat u een handig overzicht van de werktijden heeft. Wilt u een bestaand systeem upgraden of deze combineren met wat dormakaba biedt? Dat is ook mogelijk. Maak uw wensen kenbaar bij dit bedrijf en laat u adviseren over de mogelijkheden. Hun experts kunnen u alles vertellen over hun systemen en oplossingen voor uw bedrijf.

https://www.dormakaba.com/nl-nl

Gerelateerde artikelen

De beste professionals inschakelen als vervanging bij zwangerschapsverlof

Dit is wat een bedrijfsautoverzekering precies inhoudt

Een zo goed als nieuw kantoor dankzij een grondige schoonmaak door dit bedrijf in Breda