Lastmilesolutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verhoogde veiligheid met optimale toegangscontrole

Door een goede toegangscontrole te realiseren, verhoogt u de veiligheid in uw pand. Wanneer u deze controle wilt laten verbeteren of uitbreiden dan zoekt u een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Er mogen geen fouten in het systeem zitten en u wilt dat er niemand toegang heeft tot plekken waar ze niet mogen komen. Schakel dan de hulp in van dormakaba. Zij hebben een geintegreerde toegangscontrole waarmee u eenvoudig, snel en veilig toegangsautorisaties kunt toekennen in SAP. Het systeem dat zij bieden beschermt uw onderneming en voorziet uw werknemers van een eenvoudige toegangscontrole. Wilt u zekerheid? Dan kiest u voor de systemen van dormakaba.

Een uitgebreid systeem voor toegangscontrole

Bij dormakaba heeft u veel vrijheid wat betreft de toegangscontrole. U kunt het systeem laten indelen zoals u dat wilt. Denk daarbij aan het specificeren van dagen en tijden waarop bepaalde werknemers de ruimte kunnen betreden. Hoe u dat wilt doen, is ook aan u. Wilt u bijvoorbeeld gebruikmaken van badges? Of wilt u liever elektronische kaarten die gebonden zijn aan de identiteit van de betreffende werknemer? Of kiest u voor een persoonlijke sleutelcode? Wat uw wensen voor toegangscontrole ook zijn, dormakaba zorgt ervoor dat u een optimaal systeem heeft. Welke oplossing het beste voor u is, is afhankelijk van uw bedrijf. Laat de medewerkers van dit bedrijf u dan ook adviseren.

Nog meer voordelen van deze toegangscontrole

De toegangscontrole van dit bedrijf heeft veel voordelen. U kunt namelijk ook verschillende data vergaren. Denk daarbij aan de in- en uitchecktijden, zodat u een handig overzicht van de werktijden heeft. Wilt u een bestaand systeem upgraden of deze combineren met wat dormakaba biedt? Dat is ook mogelijk. Maak uw wensen kenbaar bij dit bedrijf en laat u adviseren over de mogelijkheden. Hun experts kunnen u alles vertellen over hun systemen en oplossingen voor uw bedrijf.

https://www.dormakaba.com/nl-nl