Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Verhuur van professionele apparatuur voor geluid voor uw event in Rotterdam

Het verhuur van installaties voor geluid voor uw evenement in Rotterdam of omgeving, daarvoor komt u naar Lion Facilitair. Dit bedrijf is een expert op het gebied van evenementen, hetzij een leuk feestje of een serieus bedrijfsevenement. Het team van deze organisatie levert alles wat u nodig heeft om van uw event een waar succes te maken. Denk daarbij aan de nodige installaties voor geluid, licht en beeld, maar ook de technische ondersteuning om alles van een leien dakje te doen verlopen. De technici nemen het graag voor hun rekening zodat u zorgeloos kunt genieten van uw event met collega’s, vrienden of familie.

Verhuur van installaties voor geluid en licht in regio Rotterdam

Wilt u dat de dj op uw feest voor iedereen goed hoorbaar is? Of dat uw belangrijke speech tot achter in de zaal duidelijk wordt ontvangen? Dat kiest u voor de verhuur van professionele installaties voor geluid in regio Rotterdam. Natuurlijk wilt u daarbij ook dat u goed wordt gezien. U wilt toch ook in de spotlight staan. Naast installaties voor geluid op evenementen, regelt Lion Facilitair ook installaties voor licht. De technici creëren de gewenste sfeer voor uw event met prachtige lichteffecten en kleurrijke belichting. Bijvoorbeeld met spots in uw bedrijfskleur, of een projectie van uw bedrijfslogo. Waar nodig, creëren deze experts een waar lichtplan voor een heuse show.

Specialist is veel meer dan enkel verhuur van geluid in Rotterdam

Lion Facilitair biedt meer dan enkel het verhuur van installaties voor geluid en licht voor uw feest of ander evenement. Organiseert u een event in een zaal of bedrijfshal? Dan kunt u bij deze specialist terecht om uw locatie volledig om te toveren tot een echte evenementenlocatie via het pipe & drape systeem. Met behulp van het easydrape systeem worden doeken in verschillende kleuren en materialen opgehangen om de gewenste sfeer te creëren of de ruimte af te zetten. Waar nodig zorgt het bedrijf ook voor een podium van de gewenste omvang en grootte, of een tribune of catwalk. Bespreek snel uw wensen voor uw event met deze specialist en vraag een offerte op maat aan.