Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Visitekaartjes laten drukken: alle mogelijkheden op een rij

Wanneer je een ontwerp hebt voor een visitekaartje, wil je dit natuurlijk wel door een professionele partij laten bedrukken. Een goed ontwerp komt namelijk pas echt tot zijn recht wanneer  het netjes word gedrukt op het visitekaartje zelf. Maar welke mogelijkheden zijn er allemaal wanneer je er voor kiest om je visitekaartje te laten bedrukken door een gespecialiseerd bedrijf. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden op het gebied van uiterlijke kenmerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende formaten, soorten bedrukkingen, verschillende soorten papier en afwerkingen

Uiterlijke eigenschappen

De eerste keuze die krijgt wanneer je online visitekaartjes laat bedrukken, is de keuze voor verschillende afmetingen. Je hebt hierbij keuze uit de volgende mogelijkheden: Standaard (85x55mm), Ronde hoeken (85x55mm), Klapkaartje staand (110x85mm) en Plastic cards (86×54).

De volgende keuze is betreft de bedrukking. JE kunt er namelijk voor kiezen om de visitekaartjes enkelzijdig of dubbelzijde te laten afdrukken, maar daarnaast heb je ook de keuze uit verschillende kleuren. Je hebt namelijk de volgende mogelijkheden: 1 PMS kleur, 2 PMS kleuren, 3 PMS kleuren en full color. Dit geldt voor zowel enkelzijdig als dubbelzijdig.

De volgende keuze die wordt voorgelegd is de keuze voor papiersoort. Het lijkt misschien niet belangrijk, maar het soort papier waar het visitekaartje van is gemaakt kan echt een wereld van verschil maken. Je hebt de volgende keuzes wanneer het gaat om papiersoort: mat, recyclingpapier, tinteretto gesso, offset white, pvc card, biotop, conqueror texture, metallic en sulfaatkarton.

De laatste keuze die je moet maken wanneer je online visitekaartjes wil bestellen is de keuze voor de afwerking. Je kunt er voor kiezen om geen afwerking te doen, maar je kunt ook de keuze maken voor dubbelzijdig glanslaminaat, dubbelzijdig uv-lak, matlaminaat + spot uv-lak en tot slot dubbelzijdig laminaat.

Er is dus meer dan genoeg keuze wanneer u uw visitekaartjes online wil laten drukken. Er zal vast een combinatie aan verschillende mogelijkheden tussen zitten die aansluit bij uw wensen.

http://www.drukbedrijf.nl/huisstijl/visitekaartjes/