Lastmilesolutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wat is de meerwaarde van het in kaart brengen van stichtingskosten?

Is dit iets wat u zichzelf wel eens heeft afgevraagd? Wilt u een vastgoedproject opstarten en bent u nog niet helemaal thuis in zaken omtrent bouwkostenmanagement? Wilt u meer weten over termen als stichtingskosten of exploitatiekosten voor vastgoed? Laat u dan informeren door de professionals van DDC Consulting. Zij geven u graag een gedegen advies over de kosten die voorafgaand, tijdens en na een vastgoedproject komen kijken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en gaat u goed voorbereid te werk.

Een persoonlijk advies over de stichtingskosten voor uw project

Voorafgaand uw project is het prettig om te weten wat dit project ongeveer zal kosten. Laat daarom de stichtingskosten in kaart brengen door een professionele partij als DDC Consulting. De specialisten van dit bedrijf bekijken graag voor u wat er nodig is om het gehele project te kunnen financieren. Verdere bouwkostenmanagement kunt u tevens aan hen overlaten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan begroting, bewaking en besturing van het budget. Hier komt ook bij kijken:

  • Begrotingen voor het bouwproces opstellen.
  • Kostenbewaking tijdens alle fasen van het bouwproces.
  • Beoordelingen van begrotingen.
  • Het voeren van prijsonderhandelingen.
  • Kosten en kwaliteit toetsen.
  • Het maken van de financiële eindrekening van het bouwproject.

Uiteraard is dit slechts een greep uit de werkzaamheden die dit bedrijf voor u kan verrichten. Op basis van uw wensen en eisen ontvangt u een persoonlijk advies.

De exploitatiekosten van een (nieuwe) vastgoedproject

Na de uitvoering van uw bouw- of vastgoedproject komen hier nog diverse terugkerende kostenposten bij kijken, zoals afschrijvingen en belastingen maar ook rente en verzekeringen. Deze exploitatiekosten voor uw vastgoed zijn eenvoudig voorafgaand in kaart te brengen door DDC Consulting. Kiest u voor dit professionele adviesbureau? Dan kiest u voor een uitgebreid advies van de hoogste kwaliteit. Neem contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf en laat u informeren over stichtingskosten, exploitatiekosten voor vastgoed en alle mogelijkheden voor uw project.