Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Webcam schuifje

Een webcam schuifje, bij de meeste mensen bekend als een webcam cover zal ik cadeau doen aan ieder lid van het gezin met onze jaarlijkse surprise avond tijdens sinterklaas. Ik dacht wel redelijk op de hoogte te zijn van cybercrime en de manieren waarop het zich manifesteert. Nu hoorde ik vorige week over een manier van cybercrime die me echt deed schrikken. Het internet heeft ons ontzettend veel gebracht maar het herbergt toch ook enorm veel gevaren. Je moet je werkelijk op elke mogelijke manier beschermen tegenwoordig. Uiteraard zorg je ervoor dat je je laptop of smartphone zo goed mogelijk beschermd middels antivirussoftware, firewalls en dergelijke. Je bent alert op phishing emails en je vermijdt het downloaden van onbekende software. Toch kan er onverhoopt altijd iets misgaan en kan je niet uitsluiten dat je het slachtoffer kan worden van cybercrime en hackers. Echter brak toch echt mijn klomp toen ik hoorde dat het voor hackers mogelijk is om de camera van je laptop tablet of smartphone over te nemen zonder dat je ook maar iets in de gaten hebt. Ik vind dat een angstaanjagende gedachte. Naar het schijnt zijn er duizenden slachtoffers van deze misselijkmakende manier van cybercrime. Bepaalde beelden worden tegen slachtoffers gebruikt om ze ermee af te persen. Als hackers bepaalde beelden in handen krijgen, kan worden gedreigd om het online te plaatsen indien er wordt betaald. We weten dan natuurlijk precies over wat voor soort beelden dat gaat. Je moet er niet aan denken dat er bepaalde beelden van je dochter online worden geplaatst. Met het plaatsen van een webcam schuifje kan je dit gemakkelijk voorkomen. Een webcam schuifje is gemakkelijk online te bestellen.

Webcam schuifje beschermt tegen inbraak

Een webcam schuifje beschermt je gezin en je huis tegen inbraak. Deze vorm van cybercrime is een geliefde methode bij inbrekers. Men kan namelijk precies zien wat voor spullen er allemaal in je huis staan. Men kan ook meteen in de gaten houden wanneer je er niet bent. Een webcam schuifje kan je bestellen bij Webcam Covers.

Online

Een webcam schuifje bestel je online. Een webcam schuifje is verkrijgbaar in aluminium en in plastic. Je kan ze bijvoorbeeld per stuk, per 3 of per 6 bestellen. Zo kan je meteen alle apparaten binnen het gezin voorzien van een webcam schuifje. Wanneer je je camera niet gebruikt, bescherm deze dan altijd met een webcam schuifje.