Website laten maken

Een website laten maken, kun je gerust aan de experts van SiteToGo overlaten. Het is een unieke oplossing om toch een eigen en professionele website te hebben. Zelfs als je zelf helemaal geen verstand hebt van het bouwen van een website. Jij hebt het idee, jij levert SiteToGo de teksten aan, zij gaan voor je aan de slag. Binnen één week staat je website al online. Ben je zelf niet zo goed in het bedenken van teksten voor de verschillende pagina’s? Geen probleem. Zelfs niet als je een goedkope website laat maken. SiteToGo kan je ook daarmee helpen. Zij hebben professionele tekstschrijvers die de pagina’s van jouw website kunnen vullen met goede content. Alle websites die SiteToGo maakt, ook de website die jij kunt laten maken, zijn responsive. Responsive betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het device waarop jouw website wordt aangeroepen. Kijkt een klant via zijn mobiele telefoon, past de website zich automatisch aan het scherm aan. Wordt jouw website aangeroepen via een computer met beeldscherm, past de website zich automatisch aan het grotere scherm aan. Op deze manier blijft de leesbaarheid van jouw website gewaarborgd. Het levert gebruiksgemak en is professioneel. Toch precies wat je wilt?

Altijd uniek via SiteToGo

Ook al kies je ervoor een goedkope website te laten maken, dat betekent zeker niet dat je een ontwerp uit de oude doos krijgt. Of een ontwerp waarvan er wel 13 in een dozijn gaan. Bij SiteToGo zorgen ze ervoor dat elke website, ondanks het gebruik van een standaard template, uniek is. Staat je website eenmaal online, kun je hem ook nog altijd zelf bewerken, aanpassen, aanvullen, uitbreiden.

Zelf onderhouden kan met CMS

Een website die je hebt laten maken, onderhoud je bij SiteToGo zelf met CMS. Dat werkt heel eenvoudig. Je logt in op je eigen website, aan de ‘achterkant’. Daar waar alle codes staan die samen jouw website vormen. Met behulp van dat CMS, kun je heel eenvoudig teksten aanpassen en aanvullen. Maar ook foto’s toevoegen, zonder dat je enig idee hebt welke codes je hiervoor moet gebruiken. Ook wanneer je een website laat maken door SiteToGo heb je dus zelf geen speciale software of enige computerkennis nodig. Je kunt op elk gewenst moment en waar je ook bent, inloggen met de inlogcodes die je van SiteToGo ontvangt. Een kind kan de was doen.

Back to Top