Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Salarisverwerking door CBBS

Een goede werknemer heeft recht op een goed loon. Als je een werknemer niet betaald naar wat die zou moeten krijgen, kijkend naar de werkzaamheden of de CAO schilders. Dan is de kans groot dat je werknemer na een tijd zijn eigen ontslag zal indienen. Een werknemer die ontslag neemt, zeker iemand die te goed is en je liever zou houden zie je niet graag ontslag nemen. Het is dus zeker belangrijk om aandacht te besteden aan jouw werknemer het loon te geven waar die recht op heeft.

Bij een goede werknemer kan het geen kwaad om het loon wat te laten stijgen, waarschijnlijk zorgt de werknemer er voor dat je hoge omzetten kan behalen. Je zou deze extra omzetten dus verliezen als je werknemer ontslag gaat nemen. Je kan er dus beter voor kiezen om je werknemer wat loonsverhoging te geven, je kosten verhogen misschien op deze manier maar je kan wel de gewenste omzetten blijven behouden.

Een verloren werknemer is een indirecte kost door misgelopen omzetten. Naast loon is de werksfeer ook heel belangrijk, doe dus regelmatig meetings. Naast de meetings overleg ook regelmatig als eigenaar van het bedrijf met je werknemers waar ze tevreden over zijn en wat er beter kan. Als je werknemers tevreden zijn kan je als bedrijf veel makkelijker en sneller groeien. Jij ben misschien de eigenaar maar je werknemers zorgen dat je bedrijf nog sneller kan groeien dan wanneer je het alleen zou doen.

Vind je dat er veel werk bij komt kijken bij de salarisverwerking? Dan kan CBBS jouw werk zeker makkelijker maken. Zij hebben namelijk uitgebreide diensten die jouw werk voor 90% uit handen kunnen nemen. Is dat niet een perfecte oplossing? Wanneer ze dit werk uit handen nemen kan jij je focussen op de dingen waar je wel goed in bent, zo groeit je bedrijf nog sneller.

https://www.cbbs.nl/