Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Een opslagruimte vinden in de Bilt? Dat kan!

Bent u op zoek naar een veilige opslagruimte in de omgeving van de Bilt? Dan hebben wij voor u de perfecte oplossing! Want bij Opslagman kunt u voor een goede prijs een opslagruimte huren voor zolang als u maar wilt. Wij bieden verschillende soorten opslagruimtes aan voor iedereen en u kunt ze opzeggen wanneer u het uitkomt. Bovendien zijn de opslagruimtes altijd beschikbaar voor klanten.

Wat bieden wij qua opslagruimte in de Bilt aan?

Bij ons kunt u allerlei soorten opslagruimtes krijgen, ook in de omgeving van de Bilt. Wij hebben zelfs meerdere vestigingen over heel Nederland gespreid. Zo heeft u de keuze waar u uw opslagruimte wilt huren en wat voor u de beste match is. Wij hebben verschillende maten waar u uit kan kiezen. Van kleine praktische tot grote opslagruimtes waar u veel in kwijt kan. Het bedrag van de opslagruimte wordt bepaald aan de hand van de grootte van de ruimte. Heeft u een kleine, dan betaald u natuurlijk wat minder dan voor een grotere. Als u een opslagruimte bij ons huurt en er achterkomt dat deze te klein of te groot is, maakt dit helemaal niet uit! U kunt altijd direct over switchen naar een andere opslagruimte. Hier doen we niet moeilijk over en is ook zo geregeld.

Profiteer van meerdere diensten

Wist u dat Opslagman meerdere diensten aanbiedt dan alleen maar opslagruimtes? Bijvoorbeeld, als u zelf geen vervoer kan regelen om uw spullen in de opslagbox te brengen hebben wij iets daarvoor. Namelijk de ophaalservice! Wij plannen met een een bepaalde datum om bij u thuis de spullen op te halen en direct naar de opslagruimte te brengen. Zo bent u niet een hele dag kwijt aan heen en weer rijden met zware spullen. Bovendien helpen er wat medewerkers mee met tillen. Wij zorgen ervoor dat u op uw gemak alles in de opslagruimte kunt plaatsen.

Contact

Wilt u meer weten over Opslagman en de diensten die zij voor u kunnen aanbieden? Bekijk dan de website van Opslagman voor meer meer informatie. Daar kunt u meteen online een opslagruimte in uw omgeving reserveren.