Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

SAM Assistants is een aanrader!

SAM assistants is er om werk voor u over te nemen, zodat u weer kunt focussen op wat echt belangrijk is. Ons motto is dan ook: Jij focust je op de hoofdzaken, wij regelen de rest. Dat is namelijk wat wij ook voor u kunnen doen. Wanneer u eenmaal een groeiend en succesvol bedrijf heeft, dan zou het kunnen dat het plezier van ondernemen voor u verloren gaat, omdat u te veel kleine taken heeft die de aandacht wegslurpen van wat eigenlijk belangrijk is. De kunst is dan juist om verschillende taken te delegeren naar andere mensen, zodat u weer kunt richten op de lang termijn plannen en doelen.

SAM assistants zijn er om te helpen

SAM assistants is hier voor u om te helpen met uw groeiende onderneming, en kan helpen met het managen van alles. We snappen dat het heel moeilijk kan zijn om taken te delegeren naar mensen die u eigenlijk niet zo goed kent, omdat u het gevoel heeft alles beter zelf te kunnen. Het is iets wat geleerd moet worden, loslaten van de controle en vertrouwen hebben in anderen, zodat die het van u kunnen overnemen. Alle goede leiders moeten het kunnen, anders zijn ze te veel bezig met het werk van anderen controleren, waardoor ze nauwelijks toekomen aan hun eigen taken en werkzaamheden. Het focussen op de grote lijnen, dat is iets wat belangrijk is voor u. zo kunt u weer met plezier gaan ondernemen, door simpelweg slimmer te werken. Dat is wat wij u kunnen bieden.

Op locatie

Het is mogelijk om een assistent van ons op locatie te krijgen, deze werkt dan gewoon bij u op kantoor met u mee. Deze optie is vooral voor ondernemers die graag meer continuïteit willen in hun bedrijf, en ook meer rust. Dit houdt in dat iemand op locatie kan komen werken, en extra steun kan bieden bij projecten waarbij dat nodig is, en ook mensen kunnen vervangen die met zwangerschapsverlof zijn of gewoon vervanging zijn voor een vaste assistent omdat die niet de hele tijd nodig is.