Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Bestel nu eenvoudig drukwerk online!

Drukwerk is tegenwoordig erg gemakkelijk online te bestellen! Via verschillende websites kun je een ruim aanbod bekijken van producten waar je iets op kunt laten drukken.  De producten waar je uit kunt kiezen zijn erg uitgebreid en daarom zal er altijd wel een product tussen zitten die goed aansluit bij de informatie, tekst of afbeelding die jij wil laten bedrukken op een product. Van mokken tot truien en van flyers tot visitekaartjes: er is meer dan genoeg mogelijk!

Welke verschillende mogelijkheden zijn er allemaal?

De producten die je kunt laten bedrukken zullen lang niet allemaal geschikt zijn voor de tekst, de afbeelding of hetgeen jij wil laten bedrukken. Bij het bedrukken van drukwerk denk je al snel aan het bedrukken van een T-shirt, flyers of een visitekaartje. Maar daarnaast zijn er nog veel meer leuke producten die je kunt laten bedrukken.

Deurhanger laten bedrukken

Iets leuks waar je misschien niet heel snel aan denkt is het bedrukken van een deurhanger! Dit staat enorm leuk op de deurkruk van bijvoorbeeld een kantoor. Je kunt er een leuke spontane tekst op zetten. Het voordeel aan een deurhanger is dat je deze helemaal naar smaak kan ontwerpen en laten bedrukken.

Online menukaarten bedrukken

Ben je eigenaar van een café, restaurant of bistro? Grote kans dat een menukaart dan onmisbaar voor je is. Bij een online drukkerij kun je zelf je menukaarten laten bedrukken, helemaal naar wens. Je hebt hierbij enorm veel vrijheid op het gebied van uiterlijke kenmerken. Denk hierbij aan papiersoort, het aantal pagina’s, de afmeting van de menukaart en meer! Zo kun je dus helemaal zelf bepalen hoe jouw perfecte menukaart eruit ziet! En daarbij kun je natuurlijk ook eerst een sample laten afdrukken zodat je zeker weet dat de menukaart precies is zoals je wil.

http://www.drukbedrijf.nl/