Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Je eigen spandoek laten bedrukken

Wanneer je denkt aan het bedrukken van een product, kom je waarschijnlijk al snel uit op een spandoek. Een spandoek heeft een groot oppervlakte waardoor je zeker niet beperkt wordt met het ontwerp voor op het spandoek. Je kunt je creativiteit helemaal de vrije loop laten gaan en het ontwerp zo gek mogelijk maken, zoals je het zelf wil. Ben je benieuwd of het zelf laten drukken van een spandoek ook iets voor jou is? Lees dan zeker even verder want dan hoor je meer over de voordelen en de uiterlijke kenmerken van een spandoek. Een spandoek bedrukken is dus zeker geen gek idee!

Welke voordelen levert een spandoek op?

Een spandoek is het perfecte promotie materiaal. Dankzij de grootte kun je er verschillende afbeeldingen, teksten en logo’s op plaatsen zonder dat het onleesbaar wordt. Zo is een spandoek ook goed te lezen vanaf een afstand. Daarnaast kun je een spandoek gemakkelijk bevestigen, plaats en natuurlijk ook verplaatsen. Ook is een spandoek gemakkelijk te verplaatsen doordat je deze gemakkelijk kunt oprollen of opvouwen om de omvang te verkleinen.

Uiterlijke kenmerken van een spandoek

Een spandoek kan helemaal naar wens gemaakt worden. Je hebt verschillende keuzes op het gebied van uiterlijke kenmerken. Denk hierbij aan de bedrukking, het soort materiaal dat wordt gebruikt, de afwerking, maar natuurlijk ook het formaat. De bedrukking Hierbij heb je de keuze uit enkelzijdig en dubbelzijdig. Je kunt er voor kiezen om 1 zijde van het spandoek te laten bedrukken, maar je kunt ook kiezen om beide zijdes te laten bedrukken.

Het soort materiaal

Op het gebied van materiaal zijn er eigenlijk 4 verschillende keuzes: vlaggendoek, bisonyldoek, meshdoek en tot slot: blockout.

Voor welke afwerking kies jij?

Er zijn verschillende afwerkingen waar je uit kunt kiezen. Denk hierbij aan schoonsnijden, omzomen en ringen om de 30 cm, omzomen en ringen om de 50 cm, omzomen en ringen op de hoeken, tunnelzoom links en rechts 5 cm, tunnelzoom links en rechts 8 cm, tunnelzoom boven en onder 5 cm en tot slot: tunnelzoom onder en boven 8 cm.

http://www.drukbedrijf.nl/buitenreclame/spandoeken/
<a class="a2a_button_google_plus" href="https://www.addtoany.com/add_to/google_plus?linkurl=https%3A%2F%2Fwww this hyperlink.lastmilesolutions.nl%2Fje-eigen-spandoek-laten-bedrukken%2F&linkname=Je%20eigen%20spandoek%20laten%20bedrukken” title=”Google+” rel=”nofollow” target=”_blank”>