Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Boek drukken kleine oplage

Wat veel schrijvers zich niet realiseren is dat een boek drukken kleine oplage gewoon mogelijk is. Je kunt al een oplage van zo klein als 10 boeken laten drukken en dit doe je gewoon voor een hele lage prijs.

Boeken drukken is heel makkelijk geworden en daarom is een boek drukken kleine oplage mogelijk. Vroeger ging er uren van voorbereiding in en er moesten diverse werknemers aan werken. Het was dan voor een drukkerij niet winstgevend om al het werk te doen voor een kleine oplage. Nu werk het drukken van boeken heel anders en is het winstgevend voor de drukkerij om een boek te drukken in kleine oplage.

Het gaat nu allemaal haast automatisch en is er maar een persoon nodig om de printer te bedienen. Alles wordt in de computer gezet en het boek komt er in een hoog tempo uit. Er is nog wel een tweede persoon dat het boek gaat binden. Door het automatische proces en minder werknemers is het ook goedkoper geworden voor de drukkerij. Dit betekent dat je goedkoop boeken kan laten drukken of dit nou een kleine of grote oplage is.

Je hoeft zelf ook niet meer naar de drukkerij. Je upload alles gewoon makkelijk online en de boeken worden thuis bezorgd wanneer ze klaar zijn.

Voor meer informatie kun je de onderstaande bronnen bezoeken dat we gebruikt hebben.

 

Je kunt naast gewone boeken ook nog fotoboeken laten afdrukken. Ook dit kun je natuurlijk in een kleine oplage laten druken zodat je het met de familie kunt delen.