Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

scriptie laten schrijven

Tegenwoordig is alles te koop. Zo ook een afstudeerscriptie of eindwerk. Omdat de eisen bij hogescholen en universiteiten strenger zijn geworden, en studenten door (bij)banen of andere werkzaamheden minder tijd hebben, besluiten sommigen hun scriptie te laten schrijven door iemand anders. Er wordt soms door wanhoop veel geld neergelegd voor een scriptie. 

 

De nadelen wegen vaak echter niet op tegen de voordelen:

 

– sommige scriptieschrijvers doen zich voor als goede schrijvers, maar blijken uiteindelijk scammers te zijn, of zijn niet in staat een goede scriptie in de studierichting van de student te schrijven. Doordat studenten vaak al emotioneel zijn (wanhopig of gestresst), zijn ze snel bereid om met iemand in zee te gaan die hen een diploma belooft. Zij kunnen echter bedrogen uitkomen wanneer blijkt dat deze zogenaamde ghostwriter een hele slappe en oppervlakkige scriptie heeft geschreven. Het is moeilijk om op internet op dit gebied op betrouwbare lieden te stuiten. 

– Er zijn maar weinig mensen die een foutloze scriptie kunnen schrijven. Taal is een moeilijke materie en een fout is snel gemaakt. Het is beter om met een gerenommeerd bedrijf in zee te gaan dat een goede naam heeft, bijvoorbeeld een scriptiebureau als Scriptium, dan met een onbekende particuliere aanbieder. 

– Het kost een duit wanneer je besluit je scriptie door iemand anders te laten schrijven find out here now. De kosten kunnen oplopen tot wel duizenden euro’s. Dit geld kun je beter in eigen zak houden. In plaats van je scriptie te kopen, zou je alsnog tijd vrij kunnen maken voor het schrijven van je scriptie en jezelf motiveren om je over het dode punt heen te zetten. Vaak is het vooral in het begin even door de zure appel heen bijten. Stel dat je duizenden euro’s betaalt en je slaagt alsnog niet, dan is het uitgegeven geld weggegooid geld. 

– Wanneer jouw onderwijsinstelling je betrapt op het laten schrijven van je scriptie door iemand anders, hangt er een flinke straf boven je hoofd, tot aan uitsluiting van je studie aan toe. Je hebt dan vier jaar voor niets gestudeerd en loopt zonder diploma de poorten van je hogeschool of universiteit uit. Stom dus!

 

Al met al dien je om bovenstaande redenen op te passen met het uitbesteden van je thesis aan een ghostwriter. Het is veel verstandiger en ook eerlijker om zelf je scriptie te gaan schrijven en deze eventueel te laten nakijken op taal, structuur en inhoud. 

 

 

http://www.scriptiespot.nl