Dé specialist op het gebied van bouwborden

Je komt ze veel vaker tegen dan je waarschijnlijk denkt: bouwborden. Gemeenten, provincies, bouwbedrijven en evenementenbureau ‘s zetten deze borden regelmatig neer om bepaalde groepen mensen mee aan te spreken. Denk bijvoorbeeld aan een bouwbord waarop staat dat een kantoorruimte te koop of te huur is. Of een makelaar die een bouwbord plaats voor een kavel die je kunt kopen. Daarnaast zijn er nog veel meer situaties waarbij een bouwbord het ideale middel is om je boodschap mee te verspreiden. Maar dat is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Want, wie wil je hier precies mee gaan aanspreken? Gaat het alleen om mensen die in die regio wonen, of een groter gebied? Plaats je 1 bord op 1 locatie, of is het juist de bedoeling dat het bord op meerde locaties wordt geplaatst? Hou deze vragen in je achterhoofd wanneer je zit te denken aan een bouwbord.

Verschillende varianten borden

Bouwborden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Neem bijvoorbeeld een dibon bouwbord. Deze zijn gemaakt van aluminium en hebben een kern van polyetyleen. Deze bouwborden zijn erg sterk en onbreekbaar, hierdoor kunnen ze zowel indoor als outdoor gebruikt worden.

Een andere variant bouwbord is forex. Dit is een PVC plaat met een gesloten celstructuur iets heel anders als de dibon borden. Deze bouwborden worden vaak ingezet voor instore communicatie, beurspresentaties en voor de aankleding van etalages. Deze variant is dus een stuk geschikter om binnen te gebruiken, en als je voor buiten op zoek bent naar een bouwbord is het verstandiger om te kiezen voor een dibon bouwbord. Dit omdat het materiaal beter aansluit op de invloeden van buitenaf.

Waar vind ik een geschikt bouwbord?

Tegenwoordig is echt alles online verkrijgbaar, zo ook bouwborden. Start je zoektocht bij Bergslot en je vind gegarandeerd waar je naar op zoek bent.

http://www.bergslot.com/informatie/bouwborden
Back to Top