Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Kleed een witte muur aan met wanddecoraties

Steeds meer panden voldoen aan de volgende omschrijving: een saaie witte vloer, een saaie witte muur en saaie witte meubels. Een modern pand bestaat voor 80% uit wit, en voor 20% uit andere saaie kleuren als zwart, grijs en bruin. Het lijkt tegenwoordig wel of alles strak, wit, netjes en saai moet zijn. Wat is er gebeurd met aankleding? Decoraties? Accessoires? Een ruimte moet warmte uitstralen, gezelligheid en leven. Zeker kale en witte muren kunnen zorgen voor een kille en dodelijke uitstraling. Daar zit toch niemand op te wachten? Denk bijvoorbeeld aan een wachtkamer bij de tandarts of dokter. Deze is vaak heel kill en wit ingericht en brengt een bepaalde spanning met zich mee. Leuke wanddecoratie kan een wereld van verschil maken.

De mooiste decoraties voor aan de wand

Hotelkamers, ziekenhuizen, scholen, openbare ruimtes, theaterzalen, restaurants, winkels, schepen, kantines, kantoren en andere ruimtes komen veel beter tot hun recht wanneer er leuke decoratie op de muren is bevestigd. Dit kan een eenvoudig schilderij zijn, of een foto. Maar er zijn nog zo veel meer mogelijkheden waar je waarschijnlijk nog niet eens van op de hoogte bent. Denk bijvoorbeeld eens aan muurstickers of een leuk behang. Daarnaast kun je ook een textieldoek of airtex ophangen. Wat het ook altijd goed doet is forex- en bidon panelen.

Waar vind ik wanddecoratie?

Ben je ook van mening dat kale en witte muren verleden tijd zijn? Ga dan aan de slag met de leukste wanddecoraties en kleed alle kale muren aan. Dankzij de vele mogelijkheden zal er vast en zeker iets tussen zitten dat perfect geplaatst kan worden op een muur naar keuze. Overleg met een specialist welke mogelijkheden er allemaal zijn en wat het mooiste tot z’n recht komt met jouw ontwerpen en plaatsing.

http://www.bergslot.com/informatie/wanddecoraties/