Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Een erkend U stamp certificaat in handen

Ben je een lasser of ben je van plan dit te worden? Dan heb je zeker weten een goed U stamp certificaat nodig waar je mee kunt aantonen dat je een professional bent en weet wat je doet. Het is niet zomaar iets waar je mee aan de slag gaat namelijk, want het is een gevaarlijk beroep waar je te maken krijgt met diverse materialen die ook gevaarlijk van aard zijn en derhalve ook voor de omgeving een gevaar kunnen vormen. Een U stamp certificaat is dan een perfecte wijze om te zorgen dat je hier je voordeel mee aan doet en je ook bij bedrijven aan de slag kunt als volwaardig lasser, waar je ook kunt aantonen dat je hier ervaring mee hebt en weet wat je doet, wat in dit vak dus een vereiste is wanneer je daadwerkelijk aan de slag wilt gaan. 

Medewerkers

Alle medewerkers binnen een organisatie dienen dit U stamp certificaat te behalen, waarna het bedrijf zelf ook een soortgelijk papiertje in ontvangst mag nemen om aan te kunnen tonen dat alle medewerkers een U stamp certificaat hebben behaald. Het straalt positief af voor een onderneming die zich in dit werkveld bevindt. Je laat daarmee niet alleen maar zien dat je op een veilige manier kan werken. Maar je geeft ook aan dat je op een professionele wijze aan de slag kunt gaan en daarmee bied je de klant die met je wil gaan samen werken een bijzonder mooi handvat om mee aan de slag te gaan. 

Materialen

Naast de kunsten van de medewerkers en het bedrijf zelf, zal er ook worden gekeken naar de producten die worden gebruikt voor het werk dat er wordt uitgevoerd. Dat zal dan de materialen die worden gebruikt betreffen die zorgen voor een goede uitkomst hiervan en een mooi en veilig resultaat. De lassers zijn zelf dus gecertificeerd met een U stamp certificaat net als het bedrijf en daarnaast ook de producten en materialen.