Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Eigen ontwerp op een visitekaartje laten drukken

Hoe leuk is het om je eigen visitekaartje zo te ontwerpen dat het helemaal naar jouw eigen smaak is. Zo heb je je visitekaartje precies zoals je hem zelf wil. Je kunt zelf bepalen welke informatie je op je kaartje wil laten bedrukken, waar je welke afbeelding wil plaatsen en natuurlijk meer uiterlijke kenmerken van het visitekaartje.

Hoe belangrijk is het ontwerp?

Het ontwerp van je visitekaartje is er belangrijk. Wat je vrijwel altijd ziet, is dat het visitekaartje in dezelfde huisstijl is als bijvoorbeeld de website, de werkkleding etc. Het is daarom ook zeker aan te raden om dit terug te laten komen op het visitekaartje. Hierdoor wordt alles samen een mooi geheel. Daarnaast zie je ook dat bepaalde onderdelen altijd terugkeren op een visitekaartje. Dit zijn bijvoorbeeld de (achter)naam, het adres, de naam van het bedrijf, de functie en meer. Maar je ziet ook dat steeds meer wordt afgestapt van de traditionele visitekaartjes. Zo kun je bijvoorbeeld ook je social media accounts weergeven op een visitekaartje. Door @VoornaamAchternaam te plaatsen op je visitekaartje, met het logo van Twitter erbij, zullen veel mensen direct de link leggen naar je gebruikersnaam op Twitter. Maar dit geldt natuurlijk ook voor Facebook, Instagram, LinkedIn en andere social media accounts.

Wil je ook graag visitekaartjes laten bedrukken?

Ben je na het lezen van dit artikel overtuigd om ook visitekaartjes te laten bedrukken? Visitekaartjes printen kan al vanaf een erg voordelig bedrag. Hierdoor kun je voor een klein bedrag al een bepaalde hoeveelheid zelf ontworpen visitekaartjes bestellen. Onderschat de kracht van een goed visitekaartje zeker niet! Tegenwoordig worden visitekaartjes nog erg veel gebruik, en dit is zeker niet zonder reden. Zeker niet wanneer je de traditionele gegevens aanvult met de nieuwe online mogelijkheden zoals bijvoorbeeld je social media accounts.

http://www.drukbedrijf.nl/huisstijl/visitekaartjes/