Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

De vele mogelijkheden op het gebied van spandoeken

Heb je er ooit over nagedacht om een spandoek te laten bedrukken? Misschien is het dan een goed idee om je eerst eens in te lezen in de vele mogelijkheden die er zijn wanneer je graag een spandoek wil laten bedrukken. Zo zijn er veel verschillende opties op het gebied van uiterlijke kenmerken. Denk bijvoorbeeld eens aan materiaal, formaat, afwerking maar natuurlijk ook het ontwerp wat je op het spandoek laat drukken. Kortom: er zijn aardig wat verschillende zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je een spandoek wil laten bedrukken. Benieuwd waar je allemaal aan moet denken? Lees dan zeker nog even verder.

Waar moet je rekening mee houden?

Met alleen een ontwerp voor op het spandoek red je het niet. Er zijn namelijk nog veel meer uiterlijke kenmerken waar je keuzes voor moet maken. Kies je bijvoorbeeld voor een enkelzijdige bedrukking, of gaat je voorkeur uit naar een dubbelzijdige bedrukking? Daarnaast zijn er ook nog veel verschillende mogelijkheden op het gebied van materiaal soort. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit 115 grams vlaggendoek, 510 grams bisonyldoek of 360 grams meshdoek. Tot slot zou je ook nog kunnen kiezen uit 610 grams blockout. Maar, de afwerking is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schoonsnijden, omzomen met verschillende ringen of tunnelzoom met zomen aan verschillende kanten van het spandoek.

Het formaat

Een van de mooie dingen van een spandoek is dat je zelf het formaat kunt bepalen. Zo kun je een spandoek laten bedrukken die precies de afmeting is die jij nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld ideaal zijn wanneer je een spandoek hebt die tussen 2 bomen moet worden opgehangen, of bijvoorbeeld wanneer je het spandoek moet vastmaken aan bepaalde objecten van gebouwen. Let er hierbij wel op dat er minimum afmetingen zijn. Hierbij moet de minimale breedte/hoogte 10 centimeter zijn. Ook moet je minimaal 1 vierkante meter spandoek bestellen.

http://www.drukbedrijf.nl/buitenreclame/spandoeken/