Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Visitekaartjes nog steeds heel modern!

Veel mensen hebben bij het horen van visitekaartjes al direct een erg oubollig gevoel. Visitekaartjes worden al jarenlang gebruikt als middel om je contactgegevens te verspreiden. Maar ook tegenwoordig is het gebruik van visitekaartjes nog erg in trek. Nog erg veel mensen gebruiken een visitekaartje om hun contactgegevens door te spelen aan een andere partij. Maar, waarom zijn visitekaartjes juist zo effectief? Zelfs in de tijd dat vrijwel alles via het internet gebeurt? Deze vragen worden in dit artikel verder behandeld en uitgewerkt.

 

De krach van visitekaartjes

Visitekaartjes worden nog steeds dagelijks gebruikt door ontzettend veel mensen uit het werkveld. Dit komt omdat visitekaartjes eenvoudig en effectief zijn. Daarnaast is het ook erg laagdrempelig. Door enkel een klein kaartje te geven aan iemand, heeft hij/zij direct al jouw gegevens. Denk hierbij aan je naam, het bedrijf waarvoor je werkt en je functie, maar ook contactgegevens zoals een telefoonnummer en e-mailadres. Je kunt hierbij zelf bepalen welke informatie je wel en niet op je visitekaartje zet, en natuurlijk ook de volgorde. Klik hier voor meer informatie over visitekaartjes.

 

Waarom is een visitekaartje nog steeds zo effectief?

Visitekaartjes gaan ook mee met de tijd! Op een visitekaartje vind je allerlei verschillende informatieve onderdelen. Denk hierbij aan je naam, functie, naam van het bedrijf, contact gegevens en meer. Maar je kunt natuurlijk ook je social media accounts op je visitekaartje afbeelden. Hierdoor kunnen jouw connecties je ook direct volgen op bijvoorbeeld Twitter en Facebook en zo op de hoogte blijven van waar jij je allemaal mee bezig houdt. Door simpelweg een Twitter icoon af te beelden met daarna @Jouwtwitternaam, is het voor degene die jouw visitekaartje leest al duidelijk dat dit de naam is waaronder jij je bevindt op Twitter. Zo geldt dit natuurlijk ook voor de andere social media platformen zoals Instagram, YouTube, Facebook en LinkedIn.

 

 

http://www.drukbedrijf.nl/huisstijl/visitekaartjes/