Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Het laatste crypto nieuws

Een toekomst waarin crypto zal worden gebruikt als betaalmiddel wordt steeds waarschijnlijker. Steeds meer overheden en bedrijven bereiden zich namelijk op verschillende manieren voor op het toepassen van cryptovaluta. Zij houden dan ook nauwlettend het laatste crypto nieuws in de gaten. Ook zijn er al verschillende overheden die bezig zijn met een eigen nationale cryptomunt. Deze zou dan in de toekomst het fysieke geld moeten vervangen.

Ook voor particulieren is het een interessante optie om het laatste crypto nieuws in de gaten te houden. Investeren in crypto’s is namelijk zeer populair geworden de laatste jaren. Nog steeds zit de cryptomarkt echter in de beginfase. Als je daarom nog geld op de spaarrekening hebt staan waarover je vrijwel geen rente krijgt, dan is het wellicht verstandiger om in verschillende cryptomunten te investeren.

Voordelen van investeren in crypto

Bekende namen die je weleens gehoord zou kunnen hebben uit de cryptowereld zijn Bitcoin, Ethereum en Ripple. Met deze betaalmiddelen kun je online heel veilig en snel betalen. Cryptocurrency is ontstaan met als doel om de tussenpersoon, namelijk de bank, uit te schakelen bij het proces van transacties. Er is dus geen centrale organisatie aanwezig die nodig is voor de transactie én ze kunnen dan ook niet meer zien hoeveel geld je hebt of overgemaakt hebt. Het is dus gedecentraliseerd.

Ook liggen de transactiekosten voor crypto stukken lager dan bij normaal geld. Het geld dat je hebt aan cryptovaluta staat in een zogenaamde online wallet. Het is dus mogelijk om over ter wereld inzicht te krijgen in jouw eigen wallet en er dus betalingen ermee te doen.

https://cryptobenelux.com/