Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Hoera, Hoera! Een cadeau voor een 50 jaar getrouwd paar!

Bent u op zoek naar een cadeau voor een echtpaar dat 50 jaar is getrouwd? Dan heeft Jilster voor u dé oplossing! Bij Jilster bieden we een gepersonaliseerd cadeau aan voor iemand die je dierbaar is. Het kan je vriend of vriendin zijn, of mensen die je goed kent of voor speciale gelegenheden. Hoe dan ook, Jilster geeft het cadeau nog een speciale betekenis. Jilster – 50 jaar getrouwd.

Een magazine cadeau voor een 50 jaar getrouwd echtpaar

Een cadeau bedenken voor een echtpaar dat 50 jaar is getrouwd kan soms erg lastig zijn. Het is namelijk een bijzondere gelegenheid en u wilt iets bijzonders terug doen voor hen. Daarom bieden wij bij Jilster gepersonaliseerd drukwerk aan. Onze producten bestaan voornamelijk uit posters en magazine met content die u maakt. U kunt de producten precies maken zoals u het wilt. Van mooie herinneringen tot leuke foto’s, u verzint het maar. Alles om een mooi cadeau te maken en iedereen versteld te zien staan. Met een zelfgemaakte magazine of poster weet u zeker dat u een uniek cadeau heeft, vergeleken met de andere. Bovendien worden deze persoonlijke cadeaus bewaard, omdat het veel meer waarde heeft en leuk is om alles te herinneren.

Jilster helpt u verder

Met de online editor van Jilster helpen wij u een beetje met de opmaak van uw poster of magazine. U verzorgt de content voor het product en wij zorgen ervoor dat alles in goede handen valt. Hiermee bedoelen we het formaat van het product, de bedrukking, afwerkingen en de levering. Bovendien helpen wij ook in de online editor. Hier kunt u gebruik maken van verschillende soorten sjablonen voor de plaatsing van verschillende content. Maar dit is optioneel. U kunt helemaal los gaan en zelf bepalen wat u wil.

Bezoek de website

Wilt u ook gebruik maken van de diensten van Jilster? Of kijken wat zij verder voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de website van Jilster voor meer informatie. U kunt daar ook een paar voorbeelden zien van producten die door ons en de klant zijn gemaakt voor inspiratie. Hopelijk zien wij u snel!