Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Artist impressions – voor alle situaties bruikbaar

Een artist impression woning kan voor vele verschillende situaties gebruikt worden. Hieronder bespreken we wat nou precies de voordelen zijn per situatie. Heb je naar aanleiding van deze tekst nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op!

 

Aankoop

Wanneer je een pand wilt kopen, is het soms moeilijk om de maten van het huis helemaal goed in te schatten. Stel je voor, de kamer is 8 bij 4 meter. Klinkt best ruim natuurlijk, maar hoe zit het nou echt? En wat kun je dan in zo’n ruimte allemaal kwijt. Is het misschien groot voor een woonkamer en zou je de eetkamer er ook nog in op kunnen nemen?

Door middel van een artist impression kun je heel gemakkelijk ruimten indelen en kijken wat je het beste op welke plek kunt zetten. Omdat alle maten van het huis exact worden overgenomen van de tekening, is de artist impression heel waarheidsgetrouw. Zo kom je er misschien wel achter dat er veel meer ruimte in het huis zit, dan je dacht.

Daarnaast zul je echt merken dat je gelijk een gevoel krijgt bij de sfeer van het huis.

 

Verkoop

Stel je bent projectontwikkelaar en je hebt een prachtig plan klaarliggen voor de bouw van woningen. Je hebt een tekening en wellicht ook een eenvoudige schets van het te realiseren project. Prachtig, jij weet precies hoe het eruit gaat zien. Maar op welke manier kun je het project nu nog beter presenteren aan je potentiële kopers? Door gebruik te maken van een artist impression woning. Op deze impressies zul je zien dat je project echt tot leven komt. Dit zal de potentiële bewoners zeker aanspreken.

 

Verbouwing

Wil je je woning graag grondig laten verbouwen? Dan kunt u een artist impression laten maken. Je zult zien hoe de lichtinval wordt, hoeveel extra ruimte je eigenlijk creëert en wat de nieuwe mogelijkheden zijn. Ideaal, zeker wanneer je het moeilijk vindt om je een voorstelling te maken.

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt er voor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl/diensten/artist-impression.html