Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Loodgieter breed beroep

 

Omdat loogieter een zeer breed beroep is, ontstaat er veel onduidelijkheid waar hij precies voor ingezet kan worden. Daarom hebben wij in dit artikel zijn werkzaamheden beschreven, zodat u voortaan weet waar u de loodgieter voor kan bellen. In principe kan de loodgieter voor elke klus in en rondom het huis worden ingezet. Hieronder leest u voor welke werkzaamheden u de vakman precies in kan zetten.

Sanitair installatie in Leiden

Voor het installeren van uw sanitair belt u de loodgieter. Hij zorgt dat u sanitair zonder enige moeite wordt geïnstalleerd en u zich niet meer druk hoeft te maken of alles goed is aangesloten. Door het gereedschap waar de vakman over beschikt, zal hij niet meer dan een halve dag bezig zijn met het installeren van het sanitair. Daarnaast kan hij uw sanitiair ook onderhouden. Onderhoud is namelijk nodig om uw sanitair zo goed mogelijk werkend te houden. De kans dat u een verstopping krijgt in uw sanitair wanneer u geen onderhoud laat doen is aanzienlijk groter dan wanneer u dit wel laat doen. Één keer per 2 jaar onderhoud moet genoeg zijn om problemen op afstand te houden.

Cv-ketel

de cv-ketel is één van de dingen waar de loodgieter zich ook dagelijks mee bezig houdt. Door de cv-ketel heeft u een warm huis en daarom is het belangrijk dat deze goed onderhouden wordt. Door de kennis die de loodgieter heeft over cv-ketels, kan hij uw cv-ketel repareren en onderhouden. Daarnaast kan hij uw cv-ketel ook gemakkelijk reparen wanneer deze kapot is en kan hij hem eenvoudig voor u installeren. Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Bel dan gewoon uw loodgieter. Hij helpt u aan een nieuwe!