Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Met een intercomsysteem weet u wie er aanbelt

Wilt u precies weten wie er bij u voor de deur staat, dan is een intercomsysteem een mooie oplossing. Voor particulieren, maar ook voor bedrijfspanden is dit een veel gekozen toepassing. Laat u niet langer verrassen door bezoekers, en doe de deur op afstand open voor de juiste persoon, zonder dat u daarvoor ver hoeft te lopen. Met een intercomsysteem van Fontein Elektrotechniek is het mogelijk.

Een intercomsysteem is gemakkelijk en veilig

Een standaard intercomsysteem bestaat uit twee onderdelen. Bij de buitendeur wordt de buitenpost geplaatst, waar de bezoeker kan aanbellen. Bij u in huis komt de binnenpost te hangen. Hierop krijgt u een signaal als u een bezoeker heeft. Vervolgens kunt u via het intercomsysteem communiceren met degene die aan uw deur staat. Zo kunt u eerst controleren om wie het gaat, voordat u de deur – op afstand – open doet. Een uitkomst als u bijvoorbeeld in een appartementencomplex woont, of als u de poort van een groot bedrijfsterrein open moet doen.

Bedien de intercom met uw mobiele telefoon

Moderne intercoms zijn aangesloten op wifi, en bieden allerlei handige mogelijkheden. U hoeft bijvoorbeeld niet meer thuis te zijn, om te kunnen zien wie er bij u aanbelt: dat kunt u nu ook op uw smartphone controleren. U kunt zelfs de deur openen op afstand. Erg handig, als u bijvoorbeeld op vakantie bent, en de schoonmaker binnen wilt kunnen laten.

Een investering in uw veiligheid

Veel mensen voelen zich niet helemaal veilig. Een onverwachte bezoeker kan veel onrust geven: hoe weet u zeker dat deze persoon geen kwaad in de zin heeft? Met een intercomsysteem kunt u makkelijk achterhalen wie er bij u voor de deur staat. U kunt rustig overleggen met uw bezoeker, en overwegen of u de deur opent. Kiest u voor een model met een camera, dan kunt u deze persoon ook nog eens bekijken. Al met al geeft een intercom een veel groter gevoel van veiligheid, en krijgt u veel meer controle. 

https://www.fonteinelektrotechniek.nl