Lastmilesolutions
Image default
Dienstverlening

Ontdek de voordelen van droogijsstralen

Als het gaat om reinigingsmethoden, dan is droogijsstralen zeer effectief. De voordelen van zandstralen en hogedrukreiniging zijn tegenwoordig bekend, maar veel mensen hebben nog geen kennis gemaakt met de voordelen van droogijsstralen. Het is een milieuvriendelijke manier van reinigen; er wordt namelijk gebruik gemaakt van zeer sterk geconcentreerde CO2. Het is ook nog eens een stuk multifunctioneler dan andere reinigingsmethoden. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Wat is droogijsstralen en wat zijn de voordelen van deze reinigingsmethode?

Droogijsstralen is dus een nieuwe reinigingsmethode. Maar wat zijn de voordelen eigenlijk van deze manier van reinigen? Het effect van deze reinigingsmethode wordt veroorzaakt door de verdamping van CO2. Een ander woord voor dit proces is ‘thermische schok’. De thermische schok zorgt ervoor dat al het vuil uit het oppervlak wordt getrokken. Zelfs hardnekkig vuil heeft geen schijn kans tegen deze reinigingsmethoden. Het is een zeer snelle manier van reinigen waarbij het oppervlak niet beschadigd raakt. Omdat het om een droog proces gaat, wordt droogijsstralen ook vaak gebruikt voor het reinigen van elektrische componenten. Het is dus een manier van reinigen die kan worden toegepast op een tal aan oppervlakken.

Neem contact op met de specialisten voor meer informatie over deze reinigingsmethode

Wist u dat deze specialisten een tal aan apparatuur verhuren? Zo vindt u hier niet alleen machines voor droogijsstralen, maar ook voor andere reinigingsklussen zit u goed bij deze specialisten. Denk hierbij aan apparatuur voor het reinigen van vloeren óf de unieke doekenwasser voor de glastuinbouw. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Schroom dan zeker niet om contact op te nemen met de specialisten. Zij vertellen u graag meer over droogijsstralen en de voordelen hiervan. Schakel daarom snel de hulp in van deze experts en ontdek de voordelen van deze reinigingsmethode voor uw situatie!

https://hopmansverhuur.nl/