Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Repromat is een geweldig bedrijf met goede kwaliteit producten!

De laatste tijd wordt het bedrijf Repromat steeds vaker in bepaalde werkgebieden genoemd als een super bedrijf. Veel andere bedrijven bijvoorbeeld in de grafische wereld of van de bouw industrie profiteren van de diensten en producten die Repromat kan aanbieden voor Business to Business zaken. In deze blog krijgt u allerlei informatie over het bedrijf repromat en zijn producten en diensten.

Repromat en zijn producten

Bij Repromat heeft u een ruim assortiment aan producten. Maar we hebben u nog helemaal niet verteld wat voor product wij eigenlijk verkopen! Repromat is de specialist als het gaat om grootformaat printers en scanners. Alle bekende merken van printers en scanners hebben wij voor u in het assortiment. Denk maar aan het bekende merk HP of Ricoh. Naast printers en scanners verkopen we ook nog andere praktische apparaten. Zoals verschillende soorten boekscanners, snijplotters, multifunctionele systemen en nog veel meer! Met een multifunctioneel systeem kunt u hoge kwaliteit printen op grootformaat, maar ook grote documenten laten scannen naar uw computer of het internet. Dit is ideaal als u beide machines nodig heeft en maar één machine daarvoor kan gebruiken. Repromat brengt voordelen met zich mee voor vele redenen!

Top service voor iedereen

Is er iets fout gegaan met uw product en heeft u er hulp bij nodig? Geen probleem, zelfs dan staan wij paraat om u uit de brand te helpen. U kunt doordeweeks contact opnemen met de technische dienst van Repromat. Hierbij worden er instructie gegeven om uw apparaat weer aan de gang te krijgen. Lukt dit niet in uw eentje? Dan komen wij gerust op locatie om voor u het probleem op te lossen. Wij hebben de kennis en de ervaring om elk probleem van onze producten op te lossen zonder enkele moeite.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten en producten van Repromat? Bekijk dan het gehele assortiment op www.repromat.nl. Daar vindt u ook meteen veel meer informatie over alle producten en het bedrijf zelf, waar wij voor staan en waar gaan we voor. Wij zorgen ervoor dat u een tevreden klant wordt van ons!