Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Grondige doorlichting door een ervaren partner bij product innovatie en product engineering

Heeft uw bedrijf de intentie om meer werk te maken van product innovatie en product engineering? Er is sprake van verschillende mogelijk ontwerpen voor een nieuw product? Dan is het belangrijk dat er voor het beste ontwerp gekozen wordt. Hierbij is het een goed idee om de kennis en ervaring van een professioneel onderzoekspartner bij een innovatietraject te betrekken, zoals iDnA. Deze professionals zorgen voor een kritische toetsing en evaluatie bij elke stap van het proces. Sterkteberekeningen en testmodellen brengen soms nieuwe elementen aan het licht, waar u vervolgens weer op kunt inspelen. Zo heeft u op het einde van het traject altijd het best mogelijke product.

Ga voor een zinvolle product innovatie en product engineering voor uw bedrijf

Wilt uw bedrijf een nieuw product introduceren op de markt? Dan moet u er rekening mee houden dat dit product zinvol is. Met andere woorden, het product moet nuttig zijn voor de gebruiker. Bij iDnA, een technisch ontwerpbureau, wordt ervoor gezorgd dat uw product innovatie of product engineering voldoet aan uw verwachtingen en aan die van uw klanten. Hierbij wordt er altijd gestreefd naar een haalbaar resultaat om uw bedrijf verder te laten groeien. De professionele medewerkers van iDnA helpen u dan ook graag bij elke stap van het ontwikkelingsproces, van de eerste productschetsen tot aan de uiteindelijke realisatie van uw product. Hierbij wordt er bij elke stap gebruikgemaakt van een kritische toetsing aan de hand van verschillende parameters.

Krijg een subsidie voor uw product innovatie en product engineering

Als ondernemer weet u dat innovatie noodzakelijk is om bij te blijven met moderne ontwikkelingen. Om dit te realiseren wilt u graag de beste kennis en expertise in huis halen. Dit kunt u doen door een externe partner in te schakelen, zoals iDnA. Dit bedrijf helpt u graag bij elke stap van uw product innovatie en product engineering. Zo krijgt u het beste industrieel design door iDnA. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen bij het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). Voorafgaand wordt er altijd een haalbaarheidsstudie opgesteld, waarin er wordt nagegaan of uw idee rendabel is. Hierbij geniet u van de jarenlange ervaring en technische kennis van iDnA. Vervolgens zorgt het ontwerpbureau voor de realisatie van uw idee.