Lastmilesolutions
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vervoer uw transport eenvoudig en snel met de hulp van deze douane expediteur

Wilt u binnenkort goederen vervoeren naar het buitenland, maar heeft u geen idee wat u hier allemaal voor moet regelen? Bij het transporteren van goederen van Nederland naar het buitenland of andersom komt veel kijken. Dit zijn vaak zaken waar u geen tijd voor heeft of die op een speciale manier uitgevoerd moeten worden. Een ervaren douane expediteur helpt u bij het uitzoeken van wat u nodig heeft en regelt de verschillende documenten. Zo wordt het allemaal uit handen genomen en heeft u hier geen omkijken naar. Hemetex B.V. is een douane expediteur met jarenlange ervaring. De medewerkers van dit bedrijf zorgen ervoor dat uw zending bij de douane wordt aangegeven en vrij gemaakt. Zo weet u zeker dat uw zending niet onnodig vertraagd wordt.

Een geautomatiseerd aangifteproces

Het aangifteproces in Nederland is helemaal geautomatiseerd, daarom moet u aangifte doen met behulp van speciale programma’s. Ook kan het voorkomen dat u specifieke documenten nodig heeft om uw vracht naar bepaalde landen te laten vervoeren. Hierbij kunt u denken aan het certificaat van oorsprong. Een professioneel douane expediteur, zoals Hemetex B.V., zoekt het allemaal voor u uit en stelt u op de hoogte van de vrijgave van uw goederen. Geef het aangifteproces uit handen aan deze douane expediteur en u heeft zelf meer tijd voor andere belangrijke werkzaamheden.

Laat uw goederen transporteren door deze specialist

Naast het regelen van uw documenten en afhandelen van alle zaken die komen kijken bij het transporteren van goederen naar het buitenland, kunt u bij deze douane expediteur ook terecht voor andere zaken. Bent u op zoek naar vervoer van of naar de haven van Rotterdam? Deze specialist plant het hele traject van begin tot eind. U hoeft zich niet meer druk te maken over het transport. De specialisten van Hemetex B.V. zorgen ervoor dat uw zending op tijd op de plaats van bestemming is.

https://hemetex.nl/