Een hordeur op maat is ideaal in de zomer

Een hordeur op maat is de oplossing voor het weerhouden van alles wat je niet zomaar je huis in wil laten komen. Wanneer je in de zomer lekker naar buiten loopt en de deur open laat voor de frisse lucht, dan heb je geen zin dat de muggen en het andere ongedierte de mogelijkheid krijgt om je huis binnen te dringen, maar je wil ook niet de deur dichtdoen en daarentegen kan je dan een heel warm huis krijgen, omdat je dan de muggen buiten houdt. JE wil het liefste gewoon de deur open laten en geen dieren binnen krijgen, maar hoe doe je dat nou? Met de hordeur op maat kan je dit heel makkelijk oplossen. Ongedierte blijft buiten ne de frisse lucht kan je huis gewoon binnen komen. 

Avonden

Vooral in de avonden is een hordeur op maat een perfect oplossing. Muggen komen namelijk af op licht en wanneer jij binnen dan een lamp hebt branden en je zit nog wel buiten dan zijn de muggen zo binnen en word je s ’nachts lek geprikt. Een hordeur op maat kan daar een ideale oplossing voor bieden. De hordeur op maat wordt opgemeten alvorens deze wordt geplaats, omdat het echt van belang is dat de hordeur precies in de deur opening gaat passen. Als deze niet goed past dan heeft het uiteindelijk nog steeds niet het beoogde effect en dat is zonde. 

Deuren en ramen

Als je niet alleen een hordeur op maat wil voor de tuindeur bijvoorbeeld, kan je er ook voor kiezen om een hordeur op maat te laten maken in de vorm dat het ook voor ramen kan dienen. Dan kan je ramen en deuren openzetten zonder hier last van te krijgen. Naast dat de hordeur op maat helpt voor het tegengouden van ongedierte wordt het ook vaak gebruikt om pollen tegen te houden die door de lucht vliegen.


Back to Top