Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Een leuke tuin voor kinderen

Je hebt een leuk nieuw huis gekocht en je wilt een leuke tuin creëren voor de kinderen. Je wilt ook leuke bloemen en planten in de tuin die niet zo snel stuk gaan door de spelende kinderen. Daarnaast wil je ook een leuke zithoek waar je op een fijne zomeravond kunt dineren. Hoe richt je dit goed in? Dit kan soms best lastig zijn. Welke buiten speeltoestellen zijn het meest geschikt voor een tuin waar ook planten en bloemen staan, en waar genoeg ruimte over is voor een plek om te kunnen zitten. Ik zal er een aantal opnoemen.

Je kunt allereerst een schommel kopen. Een schommel heeft niet zo veel ruimte nodig. Het nadeel is dat de schommel genoeg ruimte nodig heeft om te kunnen slingeren. Vandaar dat een grotere tuin het beste is voor een schommel.

Een zandbak heeft niet zoveel ruimte nodig. Daarnaast zijn zandbakken in veel verschillende maten te koop, waardoor er voor elke tuin een perfecte maat zandbak is.

Een houten speelhuisje zijn er ook in verschillende maten. Een houten speelhuis is vooral groot in de hoogte, zodat er wel genoeg ruimte naast het huisje is om bloemen, planten en een tafel neer te zetten.

Een wip is ook een leuk alternatief. Een wip neemt meestal niet zoveel ruimte in beslag en kan gemakkelijk in de hoek van de tuin worden neergezet.

Een duikrek is ook een perfect alternatief als je niet te veel ruimte wilt besteden aan buitenspeelgoed. Het heeft een heel klein oppervlakte nodig en heeft weinig ruimte nodig voor als je er op wilt spelen.

Een of twee goaltjes zijn ook leuk om in de tuin te plaatsen. De goaltjes nemen zelf niet zo veel ruimte in beslag. Het nadeel is wel dat er genoeg ruimte nodig is om te kunnen voetballen. Als een eettafel en stoelen in de weg staan kun je niet fijn voetballen. Ook is er de kans dat de bal tegen de bloemen of planten aankomt waardoor deze bloemen en planten beschadigen. Dat is ook vaak de reden dat weinig mensen goaltjes in hun tuin plaatsen.

https://www.buitenspeelgoed.nl/