Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Een nieuwe vloer in huis

Het komt niet vaak voor dat je een huis koopt en je vind de vloer perfect. Zeker kan er een mooie tegelvloer of hardhouten vloer aanwezig zijn, maar dan heb je toch echt geluk. Veel oudere huizen hebben helaas een andere stijl dan dat wij tegenwoordig mooi vinden.

De vloer bepaald de uitstraling van het huis, maar moet zeker ook praktisch zijn. In deze blog gaan we het hebben over verschillende soorten vloeren.

Industriële stijl in huis

Een woontrend dat nu helemaal hip is, is de industriële stijl. Een goede manier om deze stoere stijl in huis te laten voorkomen is door een gietvloer van egafloortec.nl een giervloer van egafloortec.nl geeft een mooie stevige uitstaling en is gemakkelijk schoon te houden. Je kunt de stoere vloer van egafloortec.nl warmer maken door de ruimte aan te kleden met warme tapijten.

Hardhouten vloer in huis

Een hardhouten vloer is een klassieker die eeuwig populair blijft. Het is dan wel een van de duurste vloer opties die er bestaan, en vergen ook de zekere onderhoud en omgang. Dit is dus niet de gemakkelijkste vloer, maar een hardhouten vloer kan eeuwig mooi blijven, mits goed onderhouden natuurlijk.

Laminaat vloer

Een goedkopere optie, maar ontzettend populair, is de laminaat vloer. Dit is een pvc vloer met een goede beschermlaag, zodat kwaliteitslaminaat lang mee gaat. Er is ook ontzettend veel variatie mogelijk als het gaat om kleuren, stijlen en motieven in laminaat. Het is helaas niet zo vochtbestendig als een tegelvloer, dus niet ideaal in vochtige ruimtes.

Tegel vloer

Een tegelvloer is en blijft een goede keuze. Tegels zijn ontzettend veelzijdig en stevig. Het kan wel wat kouder zijn aan de voeten maar daar bestaat vloerverwarming en tapijten voor. Een tegelvloer is een perfecte keuze voor keukens en badkamers en andere ruimtes waar het vochtiger kan zijn. Een ander voordeel aan een tegelvloer is dat het ontzettend onderhoudsvriendelijk is, gemakkelijk te vervangen en gemakkelijk schoon te houden.

https://egafloortec.nl/