Lastmilesolutions
Image default
Business / Publishing and Printing

Kartonnen beker

 

Wilt u een kartonnen beker die stevig is voor gebruik en goedkoop is in prijs? Bij Koffiebekerbestellen.nl kunt u allerlei kartonnen koffiebekers aanschaffen die van kwaliteit materiaal zijn gemaakt en dat voor een goede prijs.

Laat drinkbekers op maat bestellen en naar wens bedrukken. Zet uw logo erop en maak handig gebruik van deze vorm van marketing. Of kies toch voor een plastic variant voor in uw koffieautomaat. Wat u ook wenst wij hebben alle koffie- en theeproducten in huis. Neem daarom snel een bestelling af bij ons voor uw kartonnen beker op maat.

Kartonnen koffiebeker laten bedrukken

Wilt u persoonlijke kartonnen bekers? Laat deze koffiebekers dan bedrukken in full-color met uw eigen opdruk of logo. Zo maak u deze drinkbekers niet alleen persoonlijker, maar ook professioneler. Mensen zullen uw merk associëren met een rust- en genotmomentje en daarnaast draagt de professionele uitstraling ook bij.

Door uw kartonnen bekertjes te laten bedrukken doet u dus op een eenvoudige manier aan de marketing van uw onderneming. Het voordeel hiervan is dat u hier verder niets aan hoeft te doen. U hoeft enkel uw bedrukte koffiebekers te verstrekken.

Drinkbeker accessoires bestellen

Voor accessoires voor uw kartonnen beker bent u bij ons aan het juiste adres. Koffiebekerbestellen.nl levert alle benodigheden die u nodig hebt voor uw warme en koude dranken. Hebt u bijvoorbeeld suiker nodig, maar wilt u geen suikerpot waar iedereen uit schept? Dan zijn er onze handige suikersticks. Deze zijn hygiënisch en makkelijk in gebruik, onder andere door de dispenser die erbij hoort. Ook de creamsticks zijn bestelbaar voor een ieder die graag melk in zijn koffie heeft.

Roerstaafjes, koffiedeksels voor uw drinkbeker en dergelijken zijn evenzo te bestellen. Wilt u dus volledig voorzien zijn in al uw behoeften, neem dan een bestelling op met alle accessoires voor uw kartonnen bekers.