Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Waarom is het hebben van een fitness coach belangrijk?

Het internet staat vandaag de dag vol met informatie maar ook met een hoop misinformatie. Daarom is het van belang om een echte professional in het echt of online raad te plegen om zoveel mogelijk resultaat te boeken in jouw fitnessdoelen. In deze blog staat beschreven waarom het hebben van een fitness coach belangrijk is.

 

Waarom een coach? Het hebben van een fitness coach of een online fitness coach is handig omdat je verantwoordelijkheid af moet leggen aan een ander persoon. Jij bent hiernaast ook verantwoordelijk voor het resultaat van niet alleen jou werk maar ook dat van je online fitness coach. De meeste mensen zijn te coulant wanneer het aankomt op afspraken met zichzelf. Ook is een coach handig omdat hij of zij gekwalificeerd of gediplomeerd is zijn of haar vak. De dingen die je op internet leest zijn vaker minder waar dan je denkt. Met de jaren kennis van een online fitness coach maak je vaak sneller progressie en is je kans om bijvoorbeeld een competitie te winnen groter. Soms is het fijn om een extra duwtje in de rug te hebben.

 

Wie heeft een fitness coach nodig?

Je hebt toch alleen maar een coach nodig wanneer je meedoet aan professionele bodybuildt competities? Nee, dat is niet waar. Zoals zojuist genoemd kan iedereen wel een duwtje in de rug gebruiken zelf de gemiddelde sportende man of vrouw.

Waar is een fitness coach goed voor?

Een fitness coach is niet alleen goed voor advies om het sporten vol te houden. Hij of zij let ook op hoe je oefeningen uitvoert en of je niet te licht of te zwaar tilt. Daarnaast let een fitness coach er ook op hoe vaak je per week traint, wat je eet, hoeveel je eet en of je eten wel of niet bij je past. Kortom alles op het gebied van sport en voeding.

 

https://kossonutrition.nl/coaching-by-kosso/