Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Led Design Holland: dé partner als het om winkel- en werkplaatsverlichting gaat

Voor de vestiging Hubo Goudriaan in Ouderkerk aan den IJssel, vlakbij Rotterdam, heeft led specialist Led Design Holland niet zo lang geleden alle lampen vervangen door led exemplaren. Tot grote tevredenheid van de leidinggevenden, want sinds de nieuwe lampen zijn geïnstalleerd valt de energierekening 66% lager uit. Dat is nog eens een significante besparing! Het gevolg: het geld dat in de led-armaturen werd gestoken, is binnen een klein jaar al weer terugverdiend.

Hubo Nederland, bekend van de doe-het-zelfartikelen, is in 1967 opgericht. Het assortiment bestaat onder meer uit bouwmaterialen, zonwering, elektrisch gereedschap, autoaccessoires en fietsverlichting. Bent u niet zo handig, dan kunt u de Hubo-medewerkers inschakelen voor “ (…) meten, maken en monteren aan huis”. Het dienstenpakket bestaat uit:

  • de montage van een kast;
  • het inhangen van een deur;
  • het bevestigen van zonwering binnen en / of buiten;
  • het plaatsen van een hor;
  • het ophangen van een beveiligingscamera;
  • het bevestigen van een brand- en koolmonoxidemelder;
  • het renoveren van de trap;
  • het leggen van een nieuwe vloer.

Voor de echte liefhebber: Hubo heeft 42 XL-winkels, bijvoorbeeld in Bladel, Heinkenszand, IJsselstein, Oldenzaal en Grouw. De website van Hubo Nederland, www.hubo.nl, staat vol handige klusinfo. Op het gebied van elektra bijvoorbeeld krijgen bezoekers tips voor het vervangen van een aardlekschakelaar en het aansluiten van een dimmer. Qua sanitair wordt stap voor stap beschreven hoe u het sanitair van de badkamer kunt kitten, hoe u de afvoer / riolering kunt ontstoppen en hoe u een nieuwe vaatwasser aansluit en installeert. 

We begonnen met Led Design Holland en daar eindigen we ook mee. Als u op het punt staat te investeren in energiezuinige LED verlichting bedrijfshal, kantoor of showroom kunt u contact opnemen met deze vakman. Er wordt dan zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvend adviesgesprek ingepland bij u op de zaak of bij Led Design Holland in Breda. U krijgt te horen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van led in het algemeen en uw geval in het bijzonder.

https://www.leddesignholland.nl/