Lastmilesolutions
Image default
Bedrijven

Onze sterren van de lastechniek

Wij werken met ervaren vakmannen en vakvrouwen. Al onze personeelsleden zijn in het bezit van een diploma op gebied van lastechniek. Wij garanderen kwaliteitsservice. Als u niet tevreden bent, lossen wij het op. De lassers zijn allemaal flexibel in hun werktijden en begrijpen dat u niet wekenlang in het puin wilt zitten. Met oog op detail passen wij de lastechniek toe zonder dat u weken in het puin hoeft te zitten. Wij begrijpen dat tijd geld is en proberen daarom zo snel mogelijk u van dienst te zijn. Tijdens het uitvoeren van de lastechniek dragen onze lassers speciaal hiervoor bestemd materiaal.

Welke lastechniek diensten leveren wij?

Onze sterren van de lastechniek zijn gespecialiseerd in het leveren van verschillende diensten. Hierbij kunt u denken aan  drukvaten, vloeistoftanks, skidbouw, pipespools en dynamisch belaste constructies. De bedrijfstakken waar wij voornamelijk onze lastechniek toepassen zijn onder meer de olie- en gastindustrie, de energiemarkt, kermisattracties en hefinstallaties. Wij kennen de eisen waaraan de materialen moeten voordoen in deze sectoren. Indien u een opdrachtgever bent uit een voor ons onbekende sector onderzoeken wij uiteraard eerst grondig de wet- en regelgeving voordat wij onze lastechniek toepassen. Het is mogelijk dat hiervoor ook een aantal gesprekken met specialisten uit uw bedrijf nodig zijn.

Wat is lassen precies?

Lassen is een verbindingstechniek. Een lasser verbindt materialen aan elkaar doormiddel van hoge temperaturen en druk in te zetten. De materialen die met elkaar worden verbonden worden met hitte vloeibaar gemaakt. Wanneer het materiaal weer afkoelt zitten de materialen dus vast aan elkaar. De lastechniek is steviger en betrouwbaarder dan solderen omdat er geen sprake is van een toevoegingsmateriaal. Daarnaast levert de lastechniek ook een mooier en gladder resultaat op. Omdat er geen extra toevoegingsmateriaal hoeft te worden ingekocht, is lassen ook goedkoper dan solderen. Heeft u nog vragen? Neem gerust een kijkje op de website.